Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Методичні рекомендації та завдання для виконання практичних і самостійних робіт з навчальної дисципліни «Фізіологія рослин» для студентів спеціальності 206 «Садово-паркове господарство»

Тарнопільська, О.М. (2017) Методичні рекомендації та завдання для виконання практичних і самостійних робіт з навчальної дисципліни «Фізіологія рослин» для студентів спеціальності 206 «Садово-паркове господарство». [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

[img] Microsoft Word
23kB

Резюме

Наведено матеріал для практичних занять з фізіології рослин. Викладено методи вивчення фізіології рослинної клітини, водного обміну, фотосинтезу, дихання, мінерального живлення, росту і розвитку, обміну речовин, пристосування і стійкості рослин до несприятливих умов середовища. Кожна практична робота має вступні пояснення, що включають в себе короткий виклад теоретичного матеріалу. В кінці роботи наведено контрольні питання.

Тип объекта:Образовательные ресурсы
Тематика:Наши документы > План издания учебно методической литературы > 112а ландшафтного проектирования и садово-паркового искусства > План 2018
Код ID:46406
Размещен: доцент Олександр Лялін
Размещен на:13 Окт 2017 10:35
Последнее изменение:10 Ноя 2017 08:06

Только штат репозитория: страница управления объектом