Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ для самостійної роботи з навчальної дисципліни «ОСНОВИ РЕЛЕЙНОГО ЗАХИСТУ ТА АВТОМАТИЗАЦІЇ ЕНЕРГОСИСТЕМ» (для студентів 3 та 4 курсу денної і заочної форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр за напрямом 141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка професійного спрямування «Електротехнічні системи електроспоживання» та «Світлотехніка та джерела світла»)

Коробка, В. О. (2017) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ для самостійної роботи з навчальної дисципліни «ОСНОВИ РЕЛЕЙНОГО ЗАХИСТУ ТА АВТОМАТИЗАЦІЇ ЕНЕРГОСИСТЕМ» (для студентів 3 та 4 курсу денної і заочної форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр за напрямом 141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка професійного спрямування «Електротехнічні системи електроспоживання» та «Світлотехніка та джерела світла»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

[img] Microsoft Word
20kB

Резюме

Тип объекта:Образовательные ресурсы
Тематика:Наши документы > План издания учебно методической литературы > 401 Систем электроснабжения и электропотребления городов > План 2017
Код ID:46068
Размещен: Александр / А. В. Дорохов
Размещен на:11 Июл 2017 07:43
Последнее изменение:11 Июл 2017 07:43

Только штат репозитория: страница управления объектом