Усіна, А.І. и Сегеда, І.В. (2007) Методичні вказівки до лабораторного заняття "Правила подавання супів в закладах ресторанного господарства готельних, курортних і туристських комплексів" з дисципліни "Технологія ресторанних послуг" (№725). [Образовательные ресурсы]
Microsoft Word
272kB |
Резюме
для студ. 3 курсу денної форми навчання
Тип объекта: | Образовательные ресурсы |
---|---|
Тематика: | Наши издания > Методические материалы по направлениям подготовки академии > 0504 - "Туризм" > Технология ресторанных услуг |
Код ID: | 4433 |
Размещен: | провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва |
Размещен на: | 19 Мар 2008 12:33 |
Последнее изменение: | 13 Июл 2010 07:32 |
Только штат репозитория: страница управления объектом