Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Методичні вказівки до лабораторного заняття "Правила подавання супів в закладах ресторанного господарства готельних, курортних і туристських комплексів" з дисципліни "Технологія ресторанних послуг" (№725)

Усіна, А.І. и Сегеда, І.В. (2007) Методичні вказівки до лабораторного заняття "Правила подавання супів в закладах ресторанного господарства готельних, курортних і туристських комплексів" з дисципліни "Технологія ресторанних послуг" (№725). [Образовательные ресурсы]

[img] Microsoft Word
272kB

Резюме

для студ. 3 курсу денної форми навчання

Тип объекта:Образовательные ресурсы
Тематика:Наши издания > Методические материалы по направлениям подготовки академии > 0504 - "Туризм" > Технология ресторанных услуг
Код ID:4433
Размещен: провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва
Размещен на:19 Мар 2008 12:33
Последнее изменение:13 Июл 2010 07:32

Только штат репозитория: страница управления объектом