Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Методичні вказівки до організації самостійної роботи та виконання курсової роботи студента з дисципліни «Ситуаційне моделювання та прогнозування в готельно-ресторанному господарстві» (для студентів 5 курсу денної форми навчання та 6 курсу заочної форми освітньо-кваліфікаційного рівня «смагістр» спеціальностей 241 (8.14010101) - «Готельна і ресторанна справа», 242 (8.14010301) - «Туризмознавство»)

Шаповаленко, Д.О. (2016) Методичні вказівки до організації самостійної роботи та виконання курсової роботи студента з дисципліни «Ситуаційне моделювання та прогнозування в готельно-ресторанному господарстві» (для студентів 5 курсу денної форми навчання та 6 курсу заочної форми освітньо-кваліфікаційного рівня «смагістр» спеціальностей 241 (8.14010101) - «Готельна і ресторанна справа», 242 (8.14010301) - «Туризмознавство»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

[img] Microsoft Word
69kB

Тип объекта:Образовательные ресурсы
Тематика:Наши документы > План издания учебно методической литературы > 604 Туризма и гостиничного хозяйства > План 2017
Код ID:44241
Размещен: Доцент С.О. ПОГАСІЙ
Размещен на:28 Дек 2016 13:20
Последнее изменение:28 Дек 2016 13:20

Только штат репозитория: страница управления объектом