Шаповаленко, Д.О. (2016) Методичні вказівки до організації самостійної роботи та виконання курсової роботи студента з дисципліни «Ситуаційне моделювання та прогнозування в готельно-ресторанному господарстві» (для студентів 5 курсу денної форми навчання та 6 курсу заочної форми освітньо-кваліфікаційного рівня «смагістр» спеціальностей 241 (8.14010101) - «Готельна і ресторанна справа», 242 (8.14010301) - «Туризмознавство»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Microsoft Word
69kB |
Тип объекта: | Образовательные ресурсы |
---|---|
Тематика: | Наши документы > План издания учебно методической литературы > 604 Туризма и гостиничного хозяйства > План 2017 |
Код ID: | 44241 |
Размещен: | Доцент С.О. ПОГАСІЙ |
Размещен на: | 28 Дек 2016 13:20 |
Последнее изменение: | 28 Дек 2016 13:20 |
Только штат репозитория: страница управления объектом