Балацька, Н.Ю. (2016) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до практичних занять з дисципліни «ПРОЕКТУВАННЯ ОБ’ЄКТІВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА: ТЕХНОЛОГІЧНІ ПРОЦЕСИ ТА ОБ’ЄМНО-ПЛАНУВАЛЬНІ РІШЕННЯ (ПРАКТИКУМ)» за темою «МОДЕЛЮВАННЯ СЕРВІСНО-ВИРОБНИЧОГО ПРОЦЕСУ В ГОТЕЛІ» (для студентів 5-6 курсів всіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальності 241 (8.14010101) «Готельно-ресторанна справа»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Microsoft Word
28kB |
Тип объекта: | Образовательные ресурсы |
---|---|
Тематика: | Наши документы > План издания учебно методической литературы > 604 Туризма и гостиничного хозяйства > План 2017 |
Код ID: | 44210 |
Размещен: | Доцент С.О. ПОГАСІЙ |
Размещен на: | 28 Дек 2016 09:06 |
Последнее изменение: | 28 Дек 2016 09:06 |
Только штат репозитория: страница управления объектом