Баландіна, І.С. (2016) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до розрахунково-графічного завдання (для виконання індивідуального навчально-дослідницького завдання)з дисципліни Інноваційні ресторанні технології (для студентів 5 та 6 курсів всіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальності 241 (8.140101) – „Готельна і ресторанна справа”). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Microsoft Word
22kB |
Тип объекта: | Образовательные ресурсы |
---|---|
Тематика: | Наши документы > План издания учебно методической литературы > 604 Туризма и гостиничного хозяйства > План 2017 |
Код ID: | 44209 |
Размещен: | Доцент С.О. ПОГАСІЙ |
Размещен на: | 28 Дек 2016 09:05 |
Последнее изменение: | 28 Дек 2016 09:05 |
Только штат репозитория: страница управления объектом