Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до розрахунково-графічного завдання (для виконання індивідуального навчально-дослідницького завдання)з дисципліни Інноваційні ресторанні технології (для студентів 5 та 6 курсів всіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальності 241 (8.140101) – „Готельна і ресторанна справа”)

Баландіна, І.С. (2016) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до розрахунково-графічного завдання (для виконання індивідуального навчально-дослідницького завдання)з дисципліни Інноваційні ресторанні технології (для студентів 5 та 6 курсів всіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальності 241 (8.140101) – „Готельна і ресторанна справа”). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

[img] Microsoft Word
22kB

Тип объекта:Образовательные ресурсы
Тематика:Наши документы > План издания учебно методической литературы > 604 Туризма и гостиничного хозяйства > План 2017
Код ID:44209
Размещен: Доцент С.О. ПОГАСІЙ
Размещен на:28 Дек 2016 09:05
Последнее изменение:28 Дек 2016 09:05

Только штат репозитория: страница управления объектом