Баландіна, І.С. (2016) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ для самостійної роботи, виконання практичних завдань та індивідуального навчально- дослідницького завдання з дисципліни УСТАТКУВАННЯ ЗАКЛАДІВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА (для студентів 3 курсу всіх форм навчання за напрямом підготовки 6.140101 – „Готельно-ресторанна справа”). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Microsoft Word
22kB |
Тип объекта: | Образовательные ресурсы |
---|---|
Тематика: | Наши документы > План издания учебно методической литературы > 604 Туризма и гостиничного хозяйства > План 2016 |
Код ID: | 43550 |
Размещен: | Доцент С.О. ПОГАСІЙ |
Размещен на: | 25 Окт 2016 06:11 |
Последнее изменение: | 25 Окт 2016 06:11 |
Только штат репозитория: страница управления объектом