Усіна, А.І. и Сегеда, І.В. (2007) Методичні вказівки до практичних занять "Організація виробництва в заготівельних і доготівельних цехах підприємств ресторанного господарства готельних, курортних і туристських комплексів" з дисципліни "Технологія ресторанних послуг" (№805). [Образовательные ресурсы]
|
PDF
- Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
458kB |
Резюме
для студентів 3 курсу всіх форм навчання
Тип объекта: | Образовательные ресурсы |
---|---|
Тематика: | Наши издания > Методические материалы по направлениям подготовки академии > 0504 - "Туризм" > Технология ресторанных услуг |
Код ID: | 4273 |
Размещен: | провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва |
Размещен на: | 14 Мар 2008 10:43 |
Последнее изменение: | 14 Июл 2010 01:48 |
Только штат репозитория: страница управления объектом