Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Методичні вказівки до практичних занять «ПРОЕКТУВАННЯ ДОГОТІВЕЛЬНИХ ЦЕХІВ В ЗРГ» з навчальної дисципліни «ПРОЕКТУВАННЯ ОБ’ЄКТІВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА: ТЕХНОЛОГІЧНІ ПРОЦЕСИ ТА ОБ’ЄМНО-ПЛАНУВАЛЬНІ РІШЕННЯ (ПРАКТИКУМ)» (для студентів 5-6 курсів всіх форм навчання освітньо-кваліфікаційних рівнів спеціаліст, магістр – спеціальностей 7.14010101, 8.14010101 «Готельна і ресторанна справа»)

Балацька, Н.Ю. (2015) Методичні вказівки до практичних занять «ПРОЕКТУВАННЯ ДОГОТІВЕЛЬНИХ ЦЕХІВ В ЗРГ» з навчальної дисципліни «ПРОЕКТУВАННЯ ОБ’ЄКТІВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА: ТЕХНОЛОГІЧНІ ПРОЦЕСИ ТА ОБ’ЄМНО-ПЛАНУВАЛЬНІ РІШЕННЯ (ПРАКТИКУМ)» (для студентів 5-6 курсів всіх форм навчання освітньо-кваліфікаційних рівнів спеціаліст, магістр – спеціальностей 7.14010101, 8.14010101 «Готельна і ресторанна справа»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

[img] Microsoft Word
32kB

Тип объекта:Образовательные ресурсы
Тематика:Наши документы > План издания учебно методической литературы > 604 Туризма и гостиничного хозяйства > План 2016
Код ID:40816
Размещен: Доцент С.О. ПОГАСІЙ
Размещен на:06 Окт 2015 05:41
Последнее изменение:06 Окт 2015 05:41

Только штат репозитория: страница управления объектом