Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Бази даних: проектування та використання для обліку нерухомого майна: лабораторний практикум: навч. посібник для студентів напряму підготовки 6.080101 «Геодезія, картографія та землеустрій».

Поморцева, О. Є. (2014) Бази даних: проектування та використання для обліку нерухомого майна: лабораторний практикум: навч. посібник для студентів напряму підготовки 6.080101 «Геодезія, картографія та землеустрій». Харк. нац. ун-т міськ. госп-ва ім. О. М. Бекетова.

[img]
Предварительный просмотр
PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
5MB

Резюме

Матеріал посібника викладено на прикладі наскрізного проекту по створенню бази даних «Кадастр», що дозволяє істотно автоматизувати роботу муніципальних відділів з обліку нерухомості, яка знаходиться на балансі міста. Засвоєння матеріалу спрямоване на оволодіння інструментальними засобами, які дають можливість проектувати реляційні бази даних, створювати таблиці, запити, форми і звіти в середовищі MS Access 2010, а також використовувати макроси, створені на мові програмування Visual Basic for Application MS Access. Досягнутий рівень компетентності дозволить ефективно використовувати можливості СКДБ MS Access при вирішенні завдань у професійній діяльності, створить основу для оволодіння промисловими базами даних, у тому числі геоінформаційними.

Тип объекта:Книга
Тематика:Наши издания > Методические материалы по направлениям подготовки академии > 6.080101 - Геодезия, картография и землеустройство > Базы данных
Наши издания > Методические материалы по направлениям подготовки академии > 0709 - "Геодезия, картография и землеустройство" > Базы данных
Код ID:40706
Размещен: провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва
Размещен на:23 Сен 2015 07:13
Последнее изменение:23 Сен 2015 07:13

Только штат репозитория: страница управления объектом