Шаповаленко, Д.О. (2015) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до практичних занять, лабораторних робіт, виконання розрахунково-графічної роботи та самостійної роботи з дисципліни «СИТУАЦІЙНЕ МОДЕЛЮВАННЯ ТА ПРОГНОЗУВАННЯ В ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ ГОСПОДАРСТВІ» (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр, спеціальності 8.14010101 «Готельно-ресторанна справа»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Microsoft Word
27kB |
Тип объекта: | Образовательные ресурсы |
---|---|
Тематика: | Наши документы > План издания учебно методической литературы > 604 Туризма и гостиничного хозяйства > План 2016 |
Код ID: | 40531 |
Размещен: | Доцент С.О. ПОГАСІЙ |
Размещен на: | 07 Сен 2015 09:12 |
Последнее изменение: | 07 Сен 2015 09:12 |
Только штат репозитория: страница управления объектом