Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Методичні вказівки до лабораторного заняття "Підготовка залів підприємств ресторанного господарства готельних, курортних і туристських комплексів до обслуговування" з дисципліни "Організація послуг харчування" (№722)

Усіна, А.І. и Давидова, О.Ю. (2007) Методичні вказівки до лабораторного заняття "Підготовка залів підприємств ресторанного господарства готельних, курортних і туристських комплексів до обслуговування" з дисципліни "Організація послуг харчування" (№722). [Образовательные ресурсы]

[img] Microsoft Word
2MB

Резюме

для студ. 2 курсу денної форми навчання

Тип объекта:Образовательные ресурсы
Тематика:Наши издания > Методические материалы по направлениям подготовки академии > 0504 - "Туризм" > Организация услуг питания
Наши издания > Методические материалы по направлениям подготовки академии > 6.140103 - Туризм > Организация услуг питания
Код ID:397
Размещен: доцент Николай Павлович Пан
Размещен на:22 Окт 2007 11:30
Последнее изменение:13 Июл 2010 07:02

Только штат репозитория: страница управления объектом