Усіна, А.І. and Сегеда, І.В. (2007) Методичні вказівки до практичного заняття "Організація постачання у закладах ресторанного господарства готельних, курортних і туристських комплексів" з дисципліни "Організація послуг харчування" (№726). [Teaching Resource]
|
PDF
- Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
441kB |
Abstract
для студ. 2 курсу денної форми навчання
Item Type: | Teaching Resource |
---|---|
Subjects: | Our editions > Methodical materials are after directions of preparation of academy > 0504 - "Tourism" > Organization of services of feed Our editions > Methodical materials are after directions of preparation of academy > 6.140103 - Tourism > Organization of services of feed |
ID Code: | 395 |
Deposited By: | доцент Николай Павлович Пан |
Deposited On: | 22 Oct 2007 11:20 |
Last Modified: | 14 Jul 2010 06:30 |
Repository Staff Only: item control page