Усіна, А.І. и Сегеда, І.В. (2007) Методичні вказівки до лабораторного заняття "Правила подавання буфетної продукції, холодних страв, холодних і гарячих закусок у закладах ресторанного господарства готельних, курортних і туристських комплексів" дисципліни "Технологія ресторанних послуг" (№727). [Образовательные ресурсы]
Microsoft Word
321kB |
Резюме
для студ. 3 курсу денної форми навчання
Тип объекта: | Образовательные ресурсы |
---|---|
Тематика: | Наши издания > Методические материалы по направлениям подготовки академии > 0504 - "Туризм" > Технология ресторанных услуг |
Код ID: | 394 |
Размещен: | доцент Николай Павлович Пан |
Размещен на: | 22 Окт 2007 11:17 |
Последнее изменение: | 13 Июл 2010 07:02 |
Только штат репозитория: страница управления объектом