Усіна, А.І. и Давидова, О.Ю. и Сегеда, І.В. и Кононенко, Т.П. (2014) Організація послуг харчування: підручник. Харк. нац. ун-т міськ. госп-ва ім. О. М. Бекетова. ISBN 978-966-695-304-2
|
PDF
- Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
3MB |
Резюме
Підручник відповідає програмі курсу «Організація послуг харчування», рекомендований Міністерством освіти і науки України. У підручнику розглянуто сутність організації надання послуг харчування у готельно-ресторанних комплексах, нормативно-правова база регулювання діяльності закладів ресторанного господарства, сучасні підходи до класифікації закладів ресторанного господарства та їхніх послуг, місце послуг у сучасному економічному середовищі, сучасні вимоги до надання високоякісного сервісу у закладах ресторанного господарства, особливості організації роботи усіх підрозділів закладів ресторанного господарства в умовах функціонування туристської індустрії. Рекомендовано для студентів усіх форм навчання спеціальностей напряму підготовки «Туризм». Видання буде корисним для студентів, що навчаються за іншими спеціальностями у галузі туризму, а також аспірантам і викладачам вищих навчальних закладів, широкому колу фахівців, які цікавляться питаннями організації послуг харчування в туризмі.
Тип объекта: | Книга |
---|---|
Тематика: | Наши издания > Методические материалы по направлениям подготовки академии > 0504 - "Туризм" > Организация услуг питания Наши издания > Методические материалы по направлениям подготовки академии > 6.140103 - Туризм > Организация услуг питания |
Код ID: | 36961 |
Размещен: | провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва |
Размещен на: | 23 Окт 2014 10:02 |
Последнее изменение: | 23 Окт 2014 10:02 |
Только штат репозитория: страница управления объектом