Зайцева, І.С. и Мураєва, О.О. и Панайотова, Т.Д. (2014) Методичні вказівки до виконання самостійної, контрольної та розрахунково-графічної роботи з дисципліни "Харчова хімія" (для студентів 1 – 2 курсів денної та заочної форм навчання напряму 6.140101 – “Готельно-ресторанна справа"). [Образовательные ресурсы] (В прессе)
|
PDF
- Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
960kB |
Тип объекта: | Образовательные ресурсы |
---|---|
Тематика: | Наши издания > Методические материалы по направлениям подготовки академии > 6.140101 - Гостинично-ресторанное дело > Пищевая химия |
Код ID: | 35357 |
Размещен: | провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва |
Размещен на: | 12 Фев 2014 10:36 |
Последнее изменение: | 12 Фев 2014 10:36 |
Только штат репозитория: страница управления объектом