A.N.Beketov KNUME Digital Repository

Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві» (для студентів 4 курсу денної форми навчання за напрямом підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»)

Давидова, О.Ю. (2013) Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві» (для студентів 4 курсу денної форми навчання за напрямом підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»). [Teaching Resource] (Submitted)

[img] Microsoft Word
32kB

Abstract

Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві» (для студентів 4 курсу денної форми навчання за напрямом підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа») / Харк. нац. ун-т. міськ. госп-ва ім. О. М. Бекетова; уклад. Давидова О. Ю. – Х. : ХНУМГ ім. О. М. Бекетова, 2014

Item Type:Teaching Resource
Subjects:Our documents > Plan publication of instructional materials > 604 Tourisms and hotel economy > Plan 2014
ID Code:34942
Deposited By: Доцент С.О. ПОГАСІЙ
Deposited On:13 Jan 2014 07:13
Last Modified:13 Jan 2014 07:13

Repository Staff Only: item control page