Давидова, О.Ю. (2013) Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві» (для студентів 4 курсу денної форми навчання за напрямом підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»). [Teaching Resource] (Submitted)
Microsoft Word
32kB |
Abstract
Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві» (для студентів 4 курсу денної форми навчання за напрямом підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа») / Харк. нац. ун-т. міськ. госп-ва ім. О. М. Бекетова; уклад. Давидова О. Ю. – Х. : ХНУМГ ім. О. М. Бекетова, 2014
Item Type: | Teaching Resource |
---|---|
Subjects: | Our documents > Plan publication of instructional materials > 604 Tourisms and hotel economy > Plan 2014 |
ID Code: | 34942 |
Deposited By: | Доцент С.О. ПОГАСІЙ |
Deposited On: | 13 Jan 2014 07:13 |
Last Modified: | 13 Jan 2014 07:13 |
Repository Staff Only: item control page