Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві» (для студентів 4 курсу денної форми навчання за напрямом підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»)

Давидова, О.Ю. (2013) Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві» (для студентів 4 курсу денної форми навчання за напрямом підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»). [Образовательные ресурсы] (Подан в публикацию)

[img] Microsoft Word
32kB

Резюме

Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві» (для студентів 4 курсу денної форми навчання за напрямом підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа») / Харк. нац. ун-т. міськ. госп-ва ім. О. М. Бекетова; уклад. Давидова О. Ю. – Х. : ХНУМГ ім. О. М. Бекетова, 2014

Тип объекта:Образовательные ресурсы
Тематика:Наши документы > План издания учебно методической литературы > 604 Туризма и гостиничного хозяйства > План 2014
Код ID:34942
Размещен: Доцент С.О. ПОГАСІЙ
Размещен на:13 Янв 2014 07:13
Последнее изменение:13 Янв 2014 07:13

Только штат репозитория: страница управления объектом