Давидова, О.Ю. (2013) Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві» (для студентів 4 курсу денної форми навчання за напрямом підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»). [Образовательные ресурсы] (Подан в публикацию)
Microsoft Word
32kB |
Резюме
Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві» (для студентів 4 курсу денної форми навчання за напрямом підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа») / Харк. нац. ун-т. міськ. госп-ва ім. О. М. Бекетова; уклад. Давидова О. Ю. – Х. : ХНУМГ ім. О. М. Бекетова, 2014
Тип объекта: | Образовательные ресурсы |
---|---|
Тематика: | Наши документы > План издания учебно методической литературы > 604 Туризма и гостиничного хозяйства > План 2014 |
Код ID: | 34942 |
Размещен: | Доцент С.О. ПОГАСІЙ |
Размещен на: | 13 Янв 2014 07:13 |
Последнее изменение: | 13 Янв 2014 07:13 |
Только штат репозитория: страница управления объектом