Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Методичні вказівки до комплексної практики з фаху освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр».

Ладиженська, Р.С. и Усіна, А.І. (2007) Методичні вказівки до комплексної практики з фаху освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр». [Образовательные ресурсы]

[img] Microsoft Word
220kB

Резюме

для студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» галузі знань 1404 – «Сфери обслуговування»

Тип объекта:Образовательные ресурсы
Тематика:Наши издания > Методические материалы по направлениям подготовки академии > 6.140101 - Гостинично-ресторанное дело
Код ID:3435
Размещен: провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва
Размещен на:12 Фев 2008 14:22
Последнее изменение:23 Дек 2013 09:08

Только штат репозитория: страница управления объектом