Баландіна, І.С. (2013) Програма та робоча програма навчальної дисципліни «Організація ресторанного господарства» (для студентів 3 курсу заочної форми навчання напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Microsoft Word
28kB |
Резюме
Програма та робоча програма навчальної дисципліни «Організація ресторанного господарства» (для студентів 3 курсу заочної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр, галузі знань 1401 «Сфера обслуговування», напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»). / Харк. нац. у - тет. міськ. госп-ва імені О. м. Бекетова, уклад.: І.С. Баландіна – Х.: ХНУМГ, 2014
Тип объекта: | Образовательные ресурсы |
---|---|
Тематика: | Наши документы > План издания учебно методической литературы > 604 Туризма и гостиничного хозяйства > План 2014 |
Код ID: | 34123 |
Размещен: | Доцент С.О. ПОГАСІЙ |
Размещен на: | 29 Ноя 2013 10:00 |
Последнее изменение: | 29 Ноя 2013 10:00 |
Только штат репозитория: страница управления объектом