Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Методичні вказівки з підготовки до державного екзамену освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр (для студентів 4 і 5-го курсів усіх форм навчання напряму підготовки 6.140101 - "Готельна і ресторанна справа")

Писаревський, І.М. и Андренко, І.Б. (2012) Методичні вказівки з підготовки до державного екзамену освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр (для студентів 4 і 5-го курсів усіх форм навчання напряму підготовки 6.140101 - "Готельна і ресторанна справа"). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

[img] Microsoft Word
32kB

Резюме

Методичні вказівки з підготовки до державного екзамену освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр (для студентів 4 і 5-го курсів усіх форм навчання напряму підготовки 6.140101 - "Готельна і ресторанна справа") / Харк. нац. акад. міськ. госп-ва; уклад.: Писаревський І.М., Андренко І.Б. – Х.: ХНАМГ, 2013

Тип объекта:Образовательные ресурсы
Тематика:Наши документы > План издания учебно методической литературы > 604 Туризма и гостиничного хозяйства > План 2013
Код ID:28670
Размещен: Доцент С.О. ПОГАСІЙ
Размещен на:25 Янв 2013 10:11
Последнее изменение:25 Янв 2013 10:11

Только штат репозитория: страница управления объектом