Писаревський, І.М. и Андренко, І.Б. (2012) Методичні вказівки з підготовки до державного екзамену освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр (для студентів 4 і 5-го курсів усіх форм навчання напряму підготовки 6.140101 - "Готельна і ресторанна справа"). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Microsoft Word
32kB |
Резюме
Методичні вказівки з підготовки до державного екзамену освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр (для студентів 4 і 5-го курсів усіх форм навчання напряму підготовки 6.140101 - "Готельна і ресторанна справа") / Харк. нац. акад. міськ. госп-ва; уклад.: Писаревський І.М., Андренко І.Б. – Х.: ХНАМГ, 2013
Тип объекта: | Образовательные ресурсы |
---|---|
Тематика: | Наши документы > План издания учебно методической литературы > 604 Туризма и гостиничного хозяйства > План 2013 |
Код ID: | 28670 |
Размещен: | Доцент С.О. ПОГАСІЙ |
Размещен на: | 25 Янв 2013 10:11 |
Последнее изменение: | 25 Янв 2013 10:11 |
Только штат репозитория: страница управления объектом