Писаревський, І.М. и Андренко, І.Б. и Александрова, С.А. (2012) Методичні вказівки з організації дипломного проектування і виконання дипломних проектів (для студентів 5-го курсу денної та 6-го курсу заочної форм навчання освітньо-кваліфікаційного рвівня спеціаліст спеціальності 7.14010101 - "Готельна і ресторанна справа"). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Microsoft Word
32kB |
Резюме
Методичні вказівки з організації дипломного проектування і виконання дипломних проектів (для студентів 5-го курсу денної та 6-го курсу заочної форм навчання освітньо-кваліфікаційного рвівня спеціаліст спеціальності 7.14010101 - "Готельна і ресторанна справа") / Харк. нац. акад. міськ. госп-ва; уклад.:Писаревський І.М., Андренко І.Б., Александрова С.А. – Х.: ХНАМГ, 2013
Тип объекта: | Образовательные ресурсы |
---|---|
Тематика: | Наши документы > План издания учебно методической литературы > 604 Туризма и гостиничного хозяйства > План 2013 |
Код ID: | 28668 |
Размещен: | Доцент С.О. ПОГАСІЙ |
Размещен на: | 25 Янв 2013 10:06 |
Последнее изменение: | 25 Янв 2013 10:06 |
Только штат репозитория: страница управления объектом