Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни "Технологія продукції ресторанного господарства" (для студентів 4-го курсу денної форми навчання напряму підготовки 6.140101 - "Готельно-ресторанна справа")

Золотухіна, І.В. (2012) Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни "Технологія продукції ресторанного господарства" (для студентів 4-го курсу денної форми навчання напряму підготовки 6.140101 - "Готельно-ресторанна справа"). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

[img] Microsoft Word
30kB

Резюме

Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни "Технологія продукції ресторанного господарства" (для студентів 4-го курсу денної форми навчання напряму підготовки 6.140101 - "Готельно-ресторанна справа") / Харк. нац. акад. міськ. госп-ва; уклад.: Золотухіна І.В., Баландіна І.С. – Х.: ХНАМГ, 2014

Тип объекта:Образовательные ресурсы
Тематика:Наши документы > План издания учебно методической литературы > 604 Туризма и гостиничного хозяйства > План 2014
Код ID:28152
Размещен: Доцент С.О. ПОГАСІЙ
Размещен на:03 Янв 2013 06:41
Последнее изменение:13 Янв 2014 12:59

Только штат репозитория: страница управления объектом