Золотухіна, І.В. (2012) Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни "Технологія продукції ресторанного господарства" (для студентів 4-го курсу денної форми навчання напряму підготовки 6.140101 - "Готельно-ресторанна справа"). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Microsoft Word
30kB |
Резюме
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни "Технологія продукції ресторанного господарства" (для студентів 4-го курсу денної форми навчання напряму підготовки 6.140101 - "Готельно-ресторанна справа") / Харк. нац. акад. міськ. госп-ва; уклад.: Золотухіна І.В., Баландіна І.С. – Х.: ХНАМГ, 2014
Тип объекта: | Образовательные ресурсы |
---|---|
Тематика: | Наши документы > План издания учебно методической литературы > 604 Туризма и гостиничного хозяйства > План 2014 |
Код ID: | 28152 |
Размещен: | Доцент С.О. ПОГАСІЙ |
Размещен на: | 03 Янв 2013 06:41 |
Последнее изменение: | 13 Янв 2014 12:59 |
Только штат репозитория: страница управления объектом