A.N.Beketov KNUME Digital Repository

Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни "Інноваційні ресторанні технології" (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальності 8.14010101 – «Готельна і ресторанна справа»)

Золотухіна, І.В. (2012) Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни "Інноваційні ресторанні технології" (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальності 8.14010101 – «Готельна і ресторанна справа»). [Teaching Resource] (Unpublished)

[img] Microsoft Word
30kB

Abstract

Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни "Інноваційні ресторанні технології" (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальності 8.14010101 – «Готельна і ресторанна справа») / Харк. нац. акад. міськ. госп-ва; уклад.: Золотухіна І.В. – Х.: ХНАМГ, 2014

Item Type:Teaching Resource
Subjects:Our documents > Plan publication of instructional materials > 604 Tourisms and hotel economy > Plan 2014
ID Code:28150
Deposited By: Доцент С.О. ПОГАСІЙ
Deposited On:03 Jan 2013 06:44
Last Modified:03 Jan 2013 06:44

Repository Staff Only: item control page