Балацька , Н.Ю. и Сегеда, І.В. (2012) Методичні вказівки до виконангня курсової роботи з дисципліни "Проектування об'єктів готельно-ресторанного господарства" (для студентів 5-го курсу денної та 6-го курсу заочної форм навчання освітньо-кваліфікаційного рвівня магістр, спеціаліст спеціальностей 8.14010101, 7.14010101 - "Готельна і ресторанна справа"). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Microsoft Word
29kB |
Резюме
Методичні вказівки до виконангня курсової роботи з дисципліни "Проектування об'єктів готельно-ресторанного господарства" (для студентів 5-го курсу денної та 6-го курсу заочної форм навчання освітньо-кваліфікаційного рвівня магістр, спеціаліст спеціальностей 8.14010101, 7.14010101 - "Готельна і ресторанна справа") / Харк. нац. акад. міськ. госп-ва; уклад.: Балацька Н.Ю. – Х.: ХНАМГ, 2014
Тип объекта: | Образовательные ресурсы |
---|---|
Тематика: | Наши документы > План издания учебно методической литературы > 604 Туризма и гостиничного хозяйства > План 2014 |
Код ID: | 28059 |
Размещен: | Доцент С.О. ПОГАСІЙ |
Размещен на: | 27 Дек 2012 13:45 |
Последнее изменение: | 13 Янв 2014 13:01 |
Только штат репозитория: страница управления объектом