Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Методичні вказівки до виконання курсового проекту з дисципліни "Економіка підприємства" (для студентів 2-го курсу денної та заочної форм навчання напряму підготовки 6.140101 - "Готельно-ресторанна справа")

Александрова, С.А. (2012) Методичні вказівки до виконання курсового проекту з дисципліни "Економіка підприємства" (для студентів 2-го курсу денної та заочної форм навчання напряму підготовки 6.140101 - "Готельно-ресторанна справа"). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

[img] Microsoft Word
29kB

Резюме

Методичні вказівки до виконання курсового проекту з дисципліни "Економіка підприємства" (для студентів 2-го курсу денної та заочної форм навчання напряму підготовки 6.140101 - "Готельно-ресторанна справа") / Харк. нац. акад. міськ. госп-ва; уклад.: Александрова С.А. – Х.: ХНАМГ, 2014

Тип объекта:Образовательные ресурсы
Тематика:Наши документы > План издания учебно методической литературы > 604 Туризма и гостиничного хозяйства > План 2014
Код ID:28057
Размещен: Доцент С.О. ПОГАСІЙ
Размещен на:27 Дек 2012 13:43
Последнее изменение:27 Дек 2012 13:43

Только штат репозитория: страница управления объектом