Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни "Організація ресторанного господарстваг" (для студентів 3-го курсу денної форми навчання напряму підготовки 6.140101 - "Готельно-ресторанна справа")

Давидова, О.Ю. и Баландіна, І.С. (2012) Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни "Організація ресторанного господарстваг" (для студентів 3-го курсу денної форми навчання напряму підготовки 6.140101 - "Готельно-ресторанна справа"). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

[img] Microsoft Word
29kB

Резюме

Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни "Організація ресторанного господарстваг" (для студентів 3-го курсу денної форми навчання напряму підготовки 6.140101 - "Готельно-ресторанна справа") / Харк. нац. акад. міськ. госп-ва; уклад.: Давидова О.Ю., Баландина І.С. – Х.: ХНАМГ, 2013

Тип объекта:Образовательные ресурсы
Тематика:Наши документы > План издания учебно методической литературы > 604 Туризма и гостиничного хозяйства > План 2013
Код ID:28052
Размещен: Доцент С.О. ПОГАСІЙ
Размещен на:27 Дек 2012 13:16
Последнее изменение:27 Дек 2012 13:16

Только штат репозитория: страница управления объектом