Давидова, О.Ю. и Баландіна, І.С. (2012) Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни "Організація ресторанного господарстваг" (для студентів 3-го курсу денної форми навчання напряму підготовки 6.140101 - "Готельно-ресторанна справа"). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Microsoft Word
29kB |
Резюме
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни "Організація ресторанного господарстваг" (для студентів 3-го курсу денної форми навчання напряму підготовки 6.140101 - "Готельно-ресторанна справа") / Харк. нац. акад. міськ. госп-ва; уклад.: Давидова О.Ю., Баландина І.С. – Х.: ХНАМГ, 2013
Тип объекта: | Образовательные ресурсы |
---|---|
Тематика: | Наши документы > План издания учебно методической литературы > 604 Туризма и гостиничного хозяйства > План 2013 |
Код ID: | 28052 |
Размещен: | Доцент С.О. ПОГАСІЙ |
Размещен на: | 27 Дек 2012 13:16 |
Последнее изменение: | 27 Дек 2012 13:16 |
Только штат репозитория: страница управления объектом