A.N.Beketov KNUME Digital Repository

Методичні вказівки до проведення лабораторних і практичних занять з дисципліни «МІКРОБІОЛОГІЯ» (для студентів 1 - 2 курсів денної та заочної форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»)(№1214).

Шатровський, О.Г. (2012) Методичні вказівки до проведення лабораторних і практичних занять з дисципліни «МІКРОБІОЛОГІЯ» (для студентів 1 - 2 курсів денної та заочної форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»)(№1214). [Teaching Resource]

[img] PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
600kB

Item Type:Teaching Resource
Subjects:Our editions > Methodical materials are after directions of preparation of academy > 0926 - "Water resources" > Microbiology
Our editions > Methodical materials are after directions of preparation of academy > 6.140101 - Hotel and restaurant business > Microbiology
Our editions > Methodical materials are after directions of preparation of academy > 6.060101 - Construction > Microbiology
ID Code:26723
Deposited By: провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва
Deposited On:07 Nov 2012 09:18
Last Modified:26 Feb 2013 09:47

Repository Staff Only: item control page