Усіна, А.І. и Сегеда, І.В. (2011) Методичні вказівки до самостійного вивчення та виконання розрахунково-графічного завдання з дидактичним забезпеченням з дисципліни «Технологія ресторанної справи» (для студентів 3 курсу денної і заочної форм навчання напряму підготовки 6.020107 «Туризм»)(№2168). [Образовательные ресурсы]
PDF
- Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
259kB |
Тип объекта: | Образовательные ресурсы |
---|---|
Тематика: | Наши издания > Методические материалы по направлениям подготовки академии > 6.140103 - Туризм > Технология ресторанного дела |
Код ID: | 24423 |
Размещен: | провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва |
Размещен на: | 19 Янв 2012 10:07 |
Последнее изменение: | 10 Апр 2012 06:32 |
Только штат репозитория: страница управления объектом