Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Методичні вказівки до самостійного вивчення та виконання розрахунково-графічного завдання з дидактичним забезпеченням з дисципліни «Технологія ресторанної справи» (для студентів 3 курсу денної і заочної форм навчання напряму підготовки 6.020107 «Туризм»)(№2168).

Усіна, А.І. и Сегеда, І.В. (2011) Методичні вказівки до самостійного вивчення та виконання розрахунково-графічного завдання з дидактичним забезпеченням з дисципліни «Технологія ресторанної справи» (для студентів 3 курсу денної і заочної форм навчання напряму підготовки 6.020107 «Туризм»)(№2168). [Образовательные ресурсы]

[img] PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
259kB

Тип объекта:Образовательные ресурсы
Тематика:Наши издания > Методические материалы по направлениям подготовки академии > 6.140103 - Туризм > Технология ресторанного дела
Код ID:24423
Размещен: провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва
Размещен на:19 Янв 2012 10:07
Последнее изменение:10 Апр 2012 06:32

Только штат репозитория: страница управления объектом