Усіна, А.І. и Сегеда, І.В. и Баландіна, І.С. (2011) Методичні вказівки до практичних і лабораторних занять з дисципліни «Технологія ресторанної справи» (для студентів 3 курсу всіх форм навчання напряму підготовки 6.020107 «Туризм»)(№2166). [Образовательные ресурсы]
PDF
- Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
159kB |
Тип объекта: | Образовательные ресурсы |
---|---|
Тематика: | Наши издания > Методические материалы по направлениям подготовки академии > 6.140103 - Туризм > Технология ресторанного дела |
Код ID: | 24420 |
Размещен: | провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва |
Размещен на: | 19 Янв 2012 10:05 |
Последнее изменение: | 10 Апр 2012 06:33 |
Только штат репозитория: страница управления объектом