Прохорова, М.С. (2011) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни “МЕНЕДЖМЕНТ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА” (для студентів 5 курсу заочної форм навчання напряму підготовки 6.140101 "Готельно-ресторанна справа"). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Microsoft Word
27kB |
Резюме
Методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни “Менеджмент готельно-ресторанного господарства” для студентів 5 курсу заочної форми навчання напряму підготовки 6.14010 1–"Готельно-ресторанна справа" Укл.: М.С. Прохорова – Харків: ХНАМГ, 2012. - с.
Тип объекта: | Образовательные ресурсы |
---|---|
Тематика: | Наши документы > План издания учебно методической литературы > 604 Туризма и гостиничного хозяйства > План 2012 |
Код ID: | 23565 |
Размещен: | Доцент С.О. ПОГАСІЙ |
Размещен на: | 23 Дек 2011 07:50 |
Последнее изменение: | 23 Дек 2011 07:50 |
Только штат репозитория: страница управления объектом