Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до практичних занять з дисципліни «ОРГАНІЗАЦІЯ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА» (для студентів 3 курсу денної та 4 курсу заочної форми навчання напряму підготовки 6.140101 – «Готельно-ресторанна справа»)

Давидова, О.Ю. и Баландіна, І.С. (2011) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до практичних занять з дисципліни «ОРГАНІЗАЦІЯ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА» (для студентів 3 курсу денної та 4 курсу заочної форми навчання напряму підготовки 6.140101 – «Готельно-ресторанна справа»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

[img] Microsoft Word
30kB

Резюме

Методичні вказівки до практичних занять з дисципліни «Організація ресторанного господарства» (для студентів 3 курсу денної та 4 курсу заочної форми навчання напряму підготовки 6.140101 – «Готельно-ресторанна справа») / Харк. нац. акад. міськ. госп-ва; уклад.: О.Ю. Давидова. І.С. Баландіна.. – Х.: ХНАМГ, 2012

Тип объекта:Образовательные ресурсы
Тематика:Наши документы > План издания учебно методической литературы > 604 Туризма и гостиничного хозяйства > План 2012
Код ID:23158
Размещен: Доцент С.О. ПОГАСІЙ
Размещен на:12 Дек 2011 06:49
Последнее изменение:12 Дек 2011 06:49

Только штат репозитория: страница управления объектом