Давидова, О.Ю. и Баландіна, І.С. (2011) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до практичних занять з дисципліни «ОРГАНІЗАЦІЯ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА» (для студентів 3 курсу денної та 4 курсу заочної форми навчання напряму підготовки 6.140101 – «Готельно-ресторанна справа»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Microsoft Word
30kB |
Резюме
Методичні вказівки до практичних занять з дисципліни «Організація ресторанного господарства» (для студентів 3 курсу денної та 4 курсу заочної форми навчання напряму підготовки 6.140101 – «Готельно-ресторанна справа») / Харк. нац. акад. міськ. госп-ва; уклад.: О.Ю. Давидова. І.С. Баландіна.. – Х.: ХНАМГ, 2012
Тип объекта: | Образовательные ресурсы |
---|---|
Тематика: | Наши документы > План издания учебно методической литературы > 604 Туризма и гостиничного хозяйства > План 2012 |
Код ID: | 23158 |
Размещен: | Доцент С.О. ПОГАСІЙ |
Размещен на: | 12 Дек 2011 06:49 |
Последнее изменение: | 12 Дек 2011 06:49 |
Только штат репозитория: страница управления объектом