Влащенко, Н.М. (2011) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ В РЕСТОРАННОМУ, ГОТЕЛЬНОМУ ГОСПОДАРСТВІ ТА ТУРИЗМІ (для студентів 5 курсу усіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст спеціальності 7.14010101 – «Готельна і ресторанна справа»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Microsoft Word
28kB |
Резюме
Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «Інноваційні технології в ресторанному, готельному господарстві та туризмі (для студентів 5 курсу усіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст спеціальності 7.14010101 – «Готельна і ресторанна справа») / Харк. нац. акад. міськ. госп-ва; уклад.: Влащенко Н.М., Тонкошкур М.В. – Х.: ХНАМГ, 2014
Тип объекта: | Образовательные ресурсы |
---|---|
Тематика: | Наши документы > План издания учебно методической литературы > 604 Туризма и гостиничного хозяйства > План 2014 |
Код ID: | 22872 |
Размещен: | Доцент С.О. ПОГАСІЙ |
Размещен на: | 28 Ноя 2011 07:57 |
Последнее изменение: | 28 Ноя 2013 10:08 |
Только штат репозитория: страница управления объектом