Влащенко, Н.М. (2011) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до лабораторних робіт з дисципліни «ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ В ГОТЕЛЬНОМУ ГОСПОДАРСТВІ (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальності 8.14010101 – «Готельна і ресторанна справа»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Microsoft Word
29kB |
Резюме
Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології в готельному господарстві» (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальності 8.14010101 – «Готельна і ресторанна справа») / Харк. нац. акад. міськ. госп-ва; уклад.: Влащенко Н.М., Тонкошкур М.В. – Х.: ХНАМГ, 2014
Тип объекта: | Образовательные ресурсы |
---|---|
Тематика: | Наши документы > План издания учебно методической литературы > 604 Туризма и гостиничного хозяйства > План 2014 |
Код ID: | 22868 |
Размещен: | Доцент С.О. ПОГАСІЙ |
Размещен на: | 28 Ноя 2011 08:05 |
Последнее изменение: | 28 Ноя 2013 08:56 |
Только штат репозитория: страница управления объектом