Золотухіна, І.В. и Баландіна, І.С. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни «ТЕХНОЛОГІЯ ПРОДУКЦІЇ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА» (для студентів 4 і 5 курсу заочної форми навчання напряму підготовки 6.140101 – «Готельно-ресторанна справа»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Microsoft Word
27kB |
Резюме
Програма та робоча програма навчальної дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» (для студентів 4 і 5 курсу заочної форми навчання напряму підготовки 6.140101 – «Готельно-ресторанна справа») / Харк. нац. акад. міськ. госп-ва; уклад.: Золотухіна І.В., Баландіна І.В. – Х.: ХНАМГ, 2012
Тип объекта: | Образовательные ресурсы |
---|---|
Тематика: | Наши документы > План издания учебно методической литературы > 604 Туризма и гостиничного хозяйства > План 2012 |
Код ID: | 22834 |
Размещен: | Доцент С.О. ПОГАСІЙ |
Размещен на: | 28 Ноя 2011 09:29 |
Последнее изменение: | 28 Ноя 2011 09:29 |
Только штат репозитория: страница управления объектом