Золотухіна, І.В. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни «ІННОВАЦІЙНІ РЕСТОРАННІ ТЕХНОЛОГІЇ» (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальності 8.14010101 – «Готельна і ресторанна справа»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Microsoft Word
27kB |
Резюме
Програма та робоча програма навчальної дисципліни «Інноваційні ресторанні технології» (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальності 8.14010101 – «Готельна і ресторанна справа») / Харк. нац. акад. міськ. госп-ва; уклад.: Золотухіна І.В – Х.: ХНАМГ, 2012
Тип объекта: | Образовательные ресурсы |
---|---|
Тематика: | Наши документы > План издания учебно методической литературы > 604 Туризма и гостиничного хозяйства > План 2012 |
Код ID: | 22832 |
Размещен: | Доцент С.О. ПОГАСІЙ |
Размещен на: | 28 Ноя 2011 09:31 |
Последнее изменение: | 28 Ноя 2011 09:31 |
Только штат репозитория: страница управления объектом