Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання контрольної роботи з дисципліни «МОНІТОРИНГ СВІТОВОГО РИНКУ ГОТЕЛЬНИХ І РЕСТОРАННИХ ПОСЛУГ» (для студентів усіх форм навчання напрямів підготовки 6.140101 – «Готельно-ресторанна справа», 6.140103 - "Туризм", 6.030601 - Менеджмент)

Богдан, Н.М. (2011) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання контрольної роботи з дисципліни «МОНІТОРИНГ СВІТОВОГО РИНКУ ГОТЕЛЬНИХ І РЕСТОРАННИХ ПОСЛУГ» (для студентів усіх форм навчання напрямів підготовки 6.140101 – «Готельно-ресторанна справа», 6.140103 - "Туризм", 6.030601 - Менеджмент). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

[img] Microsoft Word
27kB

Тип объекта:Образовательные ресурсы
Тематика:Наши документы > План издания учебно методической литературы > 604 Туризма и гостиничного хозяйства > План 2014
Код ID:22720
Размещен: Доцент С.О. ПОГАСІЙ
Размещен на:24 Ноя 2011 07:41
Последнее изменение:28 Ноя 2013 08:45

Только штат репозитория: страница управления объектом