Усіна, А.І. и Баландіна, І.С. (2010) Методичні вказівки до практичних занять з дисципліни «ОРГАНІЗАЦІЯ ПОСЛУГ ХАРЧУВАННЯ» для студентів 3 курсу заочної форм навчання напряму підготовки «Туризм». [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Microsoft Word
29kB |
Резюме
Методичні вказівки до практичних занять з дисципліни «Організація послуг харчування» для студентів 3 курсу заочної форми навчання напряму підготовки «Туризм» / Укл. Усіна А.І., Баландіна І.С. – Харків: ХНАМГ, 2012
Тип объекта: | Образовательные ресурсы |
---|---|
Тематика: | Наши документы > План издания учебно методической литературы > 604 Туризма и гостиничного хозяйства > План 2012 |
Код ID: | 20592 |
Размещен: | Доцент С.О. ПОГАСІЙ |
Размещен на: | 02 Фев 2011 09:19 |
Последнее изменение: | 02 Фев 2011 09:19 |
Только штат репозитория: страница управления объектом