Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Методичні вказівки до лабораторного заняття «Моделювання організаційно-обслуговуючих систем в закладах ресторанного господарства готельних, курортних і туристських комплексів. Технологія повсякденного обслуговування» з дисципліни «Технологія ресторанної справи» для студентів 3 курсу денної та заочної форм навчання напряму підготовки «Туризм»

Усіна, А.І. и Баландіна, І.С. (2010) Методичні вказівки до лабораторного заняття «Моделювання організаційно-обслуговуючих систем в закладах ресторанного господарства готельних, курортних і туристських комплексів. Технологія повсякденного обслуговування» з дисципліни «Технологія ресторанної справи» для студентів 3 курсу денної та заочної форм навчання напряму підготовки «Туризм». [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

[img] Microsoft Word
29kB

Резюме

Методичні вказівки до лабораторного заняття «Моделювання організаційно-обслуговуючих систем в закладах ресторанного господарства готельних, курортних і туристських комплексів. Технологія повсякденного обслуговування» з дисципліни «Технологія ресторанної справи» для студентів 3 курсу денної та заочної форм навчання напряму підготовки «Туризм» / Укл. Усіна А.І., Баландіна І.С. – Харків: ХНАМГ, 2011

Тип объекта:Образовательные ресурсы
Тематика:Наши документы > План издания учебно методической литературы > 604 Туризма и гостиничного хозяйства > План 2011
Код ID:19013
Размещен: Доцент С.О. ПОГАСІЙ
Размещен на:15 Дек 2010 11:35
Последнее изменение:15 Дек 2010 11:35

Только штат репозитория: страница управления объектом