A.N.Beketov KNUME Digital Repository

Методичні вказівки до лабораторного заняття «Моделювання організаційно-обслуговуючих систем в закладах ресторанного господарства готельних, курортних і туристських комплексів. Технологія повсякденного обслуговування» з дисципліни «Технологія ресторанної справи» для студентів 3 курсу денної та заочної форм навчання напряму підготовки «Туризм»

Усіна, А.І. and Баландіна, І.С. (2010) Методичні вказівки до лабораторного заняття «Моделювання організаційно-обслуговуючих систем в закладах ресторанного господарства готельних, курортних і туристських комплексів. Технологія повсякденного обслуговування» з дисципліни «Технологія ресторанної справи» для студентів 3 курсу денної та заочної форм навчання напряму підготовки «Туризм». [Teaching Resource] (Unpublished)

[img] Microsoft Word
29Kb

Abstract

Методичні вказівки до лабораторного заняття «Моделювання організаційно-обслуговуючих систем в закладах ресторанного господарства готельних, курортних і туристських комплексів. Технологія повсякденного обслуговування» з дисципліни «Технологія ресторанної справи» для студентів 3 курсу денної та заочної форм навчання напряму підготовки «Туризм» / Укл. Усіна А.І., Баландіна І.С. – Харків: ХНАМГ, 2011

Item Type:Teaching Resource
Subjects:Our documents > Plan publication of instructional materials > 604 Tourisms and hotel economy > Plan 2011
ID Code:19013
Deposited By: Доцент С.О. ПОГАСІЙ
Deposited On:15 Dec 2010 11:35
Last Modified:15 Dec 2010 11:35

Repository Staff Only: item control page