Усіна, А.І. и Баландіна, І.С. (2010) Методичні вказівки до лабораторного заняття «Моделювання організаційно-обслуговуючих систем в закладах ресторанного господарства готельних, курортних і туристських комплексів. Технологія повсякденного обслуговування» з дисципліни «Технологія ресторанної справи» для студентів 3 курсу денної та заочної форм навчання напряму підготовки «Туризм». [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Microsoft Word
29kB |
Резюме
Методичні вказівки до лабораторного заняття «Моделювання організаційно-обслуговуючих систем в закладах ресторанного господарства готельних, курортних і туристських комплексів. Технологія повсякденного обслуговування» з дисципліни «Технологія ресторанної справи» для студентів 3 курсу денної та заочної форм навчання напряму підготовки «Туризм» / Укл. Усіна А.І., Баландіна І.С. – Харків: ХНАМГ, 2011
Тип объекта: | Образовательные ресурсы |
---|---|
Тематика: | Наши документы > План издания учебно методической литературы > 604 Туризма и гостиничного хозяйства > План 2011 |
Код ID: | 19013 |
Размещен: | Доцент С.О. ПОГАСІЙ |
Размещен на: | 15 Дек 2010 11:35 |
Последнее изменение: | 15 Дек 2010 11:35 |
Только штат репозитория: страница управления объектом