A.N.Beketov KNUME Digital Repository

Методичні вказівки до виробничої практики в закладах ресторанногоо господарства для студентів 2 курсу денної форми навчання напряму підготовки «Готельно-ресторанна справава»

Усіна, А.І. and Баландіна, І.С. (2010) Методичні вказівки до виробничої практики в закладах ресторанногоо господарства для студентів 2 курсу денної форми навчання напряму підготовки «Готельно-ресторанна справава». [Teaching Resource] (Unpublished)

[img] Microsoft Word
28Kb

Abstract

Методичні вказівки до виробничої практики в закладах ресторанногоо господарства для студентів 2 курсу денної форми навчання напряму підготовки «Готельно-ресторанна справава» / Укл. Усіна А.І., Баландіна І.С. – Харків: ХНАМГ, 2011

Item Type:Teaching Resource
Subjects:Our documents > Plan publication of instructional materials > 604 Tourisms and hotel economy > Plan 2011
ID Code:18893
Deposited By: Доцент С.О. ПОГАСІЙ
Deposited On:13 Dec 2010 09:24
Last Modified:13 Dec 2010 09:24

Repository Staff Only: item control page