Усіна, А.І. and Баландіна, І.С. (2010) Методичні вказівки до виробничої практики в закладах ресторанногоо господарства для студентів 2 курсу денної форми навчання напряму підготовки «Готельно-ресторанна справава». [Teaching Resource] (Unpublished)
![]() |
Microsoft Word
28kB |
Abstract
Методичні вказівки до виробничої практики в закладах ресторанногоо господарства для студентів 2 курсу денної форми навчання напряму підготовки «Готельно-ресторанна справава» / Укл. Усіна А.І., Баландіна І.С. – Харків: ХНАМГ, 2011
Item Type: | Teaching Resource |
---|---|
Subjects: | Our documents > Plan publication of instructional materials > 604 Tourisms and hotel economy > Plan 2011 |
ID Code: | 18893 |
Deposited By: | Доцент С.О. ПОГАСІЙ |
Deposited On: | 13 Dec 2010 09:24 |
Last Modified: | 13 Dec 2010 09:24 |
Repository Staff Only: item control page