Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Програма та робоча програма навчальної дисципліни “ОРГАНІЗАЦІЯ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА” для студентів 3 курсу денної форми навчання напряму підготовки "Готельно - ресторанна справа"

Давидова, О.Ю. (2010) Програма та робоча програма навчальної дисципліни “ОРГАНІЗАЦІЯ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА” для студентів 3 курсу денної форми навчання напряму підготовки "Готельно - ресторанна справа". [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

[img] Microsoft Word
25kB

Резюме

Програма та робоча програма навчальної дисципліни “Організація ресторанного господарства” для студентів 3 курсу денної форми навчання напряму підготовки "Готельно-ресторанна справа" / Укл. Давидова О. Ю. – Харків: ХНАМГ, 2011

Тип объекта:Образовательные ресурсы
Тематика:Наши документы > План издания учебно методической литературы > 604 Туризма и гостиничного хозяйства > План 2011
Код ID:18193
Размещен: Доцент С.О. ПОГАСІЙ
Размещен на:19 Ноя 2010 12:05
Последнее изменение:19 Ноя 2010 12:05

Только штат репозитория: страница управления объектом