Давидова, О.Ю. и Баландіна, І.С. (2010) Методичні вказівки до виконання РГР з дисципліни «РЕСТОРАННИЙ МЕНЕДЖМЕНТ» для студентів 6 курсу заочної форми навчання напряму підготовки „Менеджмент”. [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Microsoft Word
28kB |
Резюме
Методичні вказівки до виконання РГР з дисципліни «Ресторанний менеджмент» для студентів 6 курсу заочної форми навчання напряму підготовки "Менеджмент" / Укл.: Давидова О. Ю., Баландіна І. С. – Харків: ХНАМГ, 2011
Тип объекта: | Образовательные ресурсы |
---|---|
Тематика: | Наши документы > План издания учебно методической литературы > 604 Туризма и гостиничного хозяйства > План 2011 |
Код ID: | 18174 |
Размещен: | Доцент С.О. ПОГАСІЙ |
Размещен на: | 19 Ноя 2010 12:22 |
Последнее изменение: | 19 Ноя 2010 12:22 |
Только штат репозитория: страница управления объектом