A.N.Beketov KNUME Digital Repository

Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «ОРГАНІЗАЦІЯ ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА» для студентів 3 курсу денної та 4 курсу заочної форм навчання напряму підготовки „Готельно-ресторанна справа”

Андренко, І.Б. and Полчанінова, І.Л. (2010) Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «ОРГАНІЗАЦІЯ ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА» для студентів 3 курсу денної та 4 курсу заочної форм навчання напряму підготовки „Готельно-ресторанна справа”. [Teaching Resource] (Unpublished)

[img] Microsoft Word
27kB

Abstract

Методичні вказівки до курсової роботи з дисципліни “Організація готельного господарства” для студентів 3 курсу денної та 4 курсу заочної форм навчання напряму підготовки „Готельно-ресторанна справа” / Укл.: Андренко І. Б., Полчанінова І. Л.

Item Type:Teaching Resource
Subjects:Our documents > Plan publication of instructional materials > 604 Tourisms and hotel economy > Plan 2011
ID Code:18171
Deposited By: Доцент С.О. ПОГАСІЙ
Deposited On:19 Nov 2010 06:54
Last Modified:19 Nov 2010 06:54

Repository Staff Only: item control page