Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «ОРГАНІЗАЦІЯ ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА» для студентів 3 курсу денної та 4 курсу заочної форм навчання напряму підготовки „Готельно-ресторанна справа”

Андренко, І.Б. и Полчанінова, І.Л. (2010) Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «ОРГАНІЗАЦІЯ ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА» для студентів 3 курсу денної та 4 курсу заочної форм навчання напряму підготовки „Готельно-ресторанна справа”. [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

[img] Microsoft Word
27kB

Резюме

Методичні вказівки до курсової роботи з дисципліни “Організація готельного господарства” для студентів 3 курсу денної та 4 курсу заочної форм навчання напряму підготовки „Готельно-ресторанна справа” / Укл.: Андренко І. Б., Полчанінова І. Л.

Тип объекта:Образовательные ресурсы
Тематика:Наши документы > План издания учебно методической литературы > 604 Туризма и гостиничного хозяйства > План 2011
Код ID:18171
Размещен: Доцент С.О. ПОГАСІЙ
Размещен на:19 Ноя 2010 06:54
Последнее изменение:19 Ноя 2010 06:54

Только штат репозитория: страница управления объектом