Андренко, І.Б. и Полчанінова, І.Л. (2010) Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «ОРГАНІЗАЦІЯ ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА» для студентів 3 курсу денної та 4 курсу заочної форм навчання напряму підготовки „Готельно-ресторанна справа”. [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Microsoft Word
27kB |
Резюме
Методичні вказівки до курсової роботи з дисципліни “Організація готельного господарства” для студентів 3 курсу денної та 4 курсу заочної форм навчання напряму підготовки „Готельно-ресторанна справа” / Укл.: Андренко І. Б., Полчанінова І. Л.
Тип объекта: | Образовательные ресурсы |
---|---|
Тематика: | Наши документы > План издания учебно методической литературы > 604 Туризма и гостиничного хозяйства > План 2011 |
Код ID: | 18171 |
Размещен: | Доцент С.О. ПОГАСІЙ |
Размещен на: | 19 Ноя 2010 06:54 |
Последнее изменение: | 19 Ноя 2010 06:54 |
Только штат репозитория: страница управления объектом