Рябєв, А.А. (2010) Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «УСТАТКУВАННЯ ЗАКЛАДІВ ГОТЕЛЬНО – РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА» для студентів 3 курсу денної і 4 курсу заочної форм навчання напряму підготовки „Готельно-ресторанна справа”. [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Microsoft Word
27kB |
Резюме
Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни “УСТАТКУВАННЯ ЗАКЛАДІВ ГОТЕЛЬНО - РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА” для студентів 3 курсу денної і 4 курсу заочної форм навчання напряму підготовки – „Готельно-ресторанна справа” / Укл. Рябєв А.А. – Харків: ХНАМГ, 2011
Тип объекта: | Образовательные ресурсы |
---|---|
Тематика: | Наши документы > План издания учебно методической литературы > 604 Туризма и гостиничного хозяйства > План 2011 |
Код ID: | 18146 |
Размещен: | Доцент С.О. ПОГАСІЙ |
Размещен на: | 18 Ноя 2010 07:14 |
Последнее изменение: | 18 Ноя 2010 07:14 |
Только штат репозитория: страница управления объектом