Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «УСТАТКУВАННЯ ЗАКЛАДІВ ГОТЕЛЬНО – РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА» для студентів 3 курсу денної і 4 курсу заочної форм навчання напряму підготовки „Готельно-ресторанна справа”

Рябєв, А.А. (2010) Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «УСТАТКУВАННЯ ЗАКЛАДІВ ГОТЕЛЬНО – РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА» для студентів 3 курсу денної і 4 курсу заочної форм навчання напряму підготовки „Готельно-ресторанна справа”. [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

[img] Microsoft Word
27kB

Резюме

Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни “УСТАТКУВАННЯ ЗАКЛАДІВ ГОТЕЛЬНО - РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА” для студентів 3 курсу денної і 4 курсу заочної форм навчання напряму підготовки – „Готельно-ресторанна справа” / Укл. Рябєв А.А. – Харків: ХНАМГ, 2011

Тип объекта:Образовательные ресурсы
Тематика:Наши документы > План издания учебно методической литературы > 604 Туризма и гостиничного хозяйства > План 2011
Код ID:18146
Размещен: Доцент С.О. ПОГАСІЙ
Размещен на:18 Ноя 2010 07:14
Последнее изменение:18 Ноя 2010 07:14

Только штат репозитория: страница управления объектом