A.N.Beketov KNUME Digital Repository

Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «МАРКЕТИНГ ГОТЕЛЬНОГО І РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА» для студентів 4 курсу денної та заочної форм навчання напряму підготовки „Готельно – ресторанна справа”

Колесников, О.М. (2010) Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «МАРКЕТИНГ ГОТЕЛЬНОГО І РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА» для студентів 4 курсу денної та заочної форм навчання напряму підготовки „Готельно – ресторанна справа”. [Teaching Resource] (Unpublished)

[img] Microsoft Word
26Kb

Abstract

Методичні вказівки до виконання курсовоїї роботи з дисципліни “Маркетинг готельного і ресторанного господарства” для студентів 4 курсу денної та заочної форми навчання напряму підготовки „Готельно-ресторанна справа” / Укл. Колесников О.М. – Харків: ХНАМГ, 2011

Item Type:Teaching Resource
Subjects:Our documents > Plan publication of instructional materials > 604 Tourisms and hotel economy > Plan 2011
ID Code:18112
Deposited By: Доцент С.О. ПОГАСІЙ
Deposited On:17 Nov 2010 06:59
Last Modified:17 Nov 2010 06:59

Repository Staff Only: item control page