Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «МАРКЕТИНГ ГОТЕЛЬНОГО І РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА» для студентів 4 курсу денної та заочної форм навчання напряму підготовки „Готельно – ресторанна справа”

Колесников, О.М. (2010) Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «МАРКЕТИНГ ГОТЕЛЬНОГО І РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА» для студентів 4 курсу денної та заочної форм навчання напряму підготовки „Готельно – ресторанна справа”. [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

[img] Microsoft Word
27kB

Резюме

Методичні вказівки до виконання курсовоїї роботи з дисципліни “Маркетинг готельного і ресторанного господарства” для студентів 4 курсу денної та заочної форми навчання напряму підготовки „Готельно-ресторанна справа” / Укл. Колесников О.М. – Харків: ХНАМГ, 2011

Тип объекта:Образовательные ресурсы
Тематика:Наши документы > План издания учебно методической литературы > 604 Туризма и гостиничного хозяйства > План 2011
Код ID:18112
Размещен: Доцент С.О. ПОГАСІЙ
Размещен на:17 Ноя 2010 06:59
Последнее изменение:17 Ноя 2010 06:59

Только штат репозитория: страница управления объектом