Колесников, О.М. (2010) Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «МАРКЕТИНГ ГОТЕЛЬНОГО І РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА» для студентів 4 курсу денної та заочної форм навчання напряму підготовки „Готельно – ресторанна справа”. [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Microsoft Word
27kB |
Резюме
Методичні вказівки до виконання курсовоїї роботи з дисципліни “Маркетинг готельного і ресторанного господарства” для студентів 4 курсу денної та заочної форми навчання напряму підготовки „Готельно-ресторанна справа” / Укл. Колесников О.М. – Харків: ХНАМГ, 2011
Тип объекта: | Образовательные ресурсы |
---|---|
Тематика: | Наши документы > План издания учебно методической литературы > 604 Туризма и гостиничного хозяйства > План 2011 |
Код ID: | 18112 |
Размещен: | Доцент С.О. ПОГАСІЙ |
Размещен на: | 17 Ноя 2010 06:59 |
Последнее изменение: | 17 Ноя 2010 06:59 |
Только штат репозитория: страница управления объектом