Давидова, О.Ю. и Усіна, А.І. и Сегеда, І.В. (2009) Методичні вказівки до практичних занять з дидактичним забезпеченням з теми “Оперативне планування виробництва на підприємствах ресторанного господарства готельних, курортних і туристських комплексів ” з дисципліни «Ресторанний менеджмент» (№1237). [Образовательные ресурсы]
|
PDF
- Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
238kB |
Резюме
для студентів 5 курсу денної і 6 курсу заочної форм навчання напряму підготовки 7.050201 «Менеджмент організацій»
Тип объекта: | Образовательные ресурсы |
---|---|
Тематика: | Наши издания > Методические материалы по направлениям подготовки академии > 0502 - "Менеджмент" > Ресторанный менеджмент |
Код ID: | 11198 |
Размещен: | провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва |
Размещен на: | 14 Апр 2009 08:48 |
Последнее изменение: | 13 Июл 2010 20:40 |
Только штат репозитория: страница управления объектом