Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Объекты для подразделения "Educational and Scientific Institute of Construction and Civil Engineering > Кафедра городского строительства" с годом 2020

На уровень вверх
Экспорт в [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Группировка по: Авторы | Тип объекта | Нет группировки
Перейти к: І | Б | В | З | Ч
Количество объектов: 13.

І

Івасенко, В.В. (2020) Методичні рекомендації до виконання розрахунково-графічного завдання, практичних завдань та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Проектування міських вулиць і доріг» (для студентів усіх форм навчання ґалузі знань 19 – Архітектура та будівництво, спеціальності 192 – Будівництво та цивільна інженерія, освітньої програми «Міське будівництво та господарство»). [Образовательные ресурсы]

Б

Безлюбченко, О.С. (2020) Методичні рекомендації до проведення практичних занять, виконання розрахунково-графічної та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Управління міськими територіями» (для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 192 – Будівництво та цивільна інженерія, освітня програма «Міське будівництво та господарство»). [Образовательные ресурсы] (В прессе)

Безлюбченко, О.С. (2020) Управління міськими територіями: конспект лекцій для студентів денної і заочної форм навчання освітнього рівня «магістр» за спеціальністю 192 – Будівництво та цивільна інженерія, освітня програма «Міське будівництво та господарство». [Образовательные ресурсы] (В прессе)

В

Вяткін, К.І. (2020) Методичні рекомендації до організації самостійної роботи та проведення практичних занять з навчальної дисципліни «Проектування та реконструкція дорожньо-транспортних споруд» (для студентів 1 курсу денної та 2 курсу заочної форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр» спеціальності 192 — Будівництво та цивільна інженерії). [Образовательные ресурсы] (В прессе)

Вяткін, К.І. и Мороз, Н.В. (2020) Методичні рекомендації до виконання контрольної роботи з курсу « Архітектура будівель і споруд» для студентів 2 курсу заочної форми навчання спеціалізації 192 – Будівництво та цивільна інженерія. [Образовательные ресурсы] (В прессе)

З

Завальний, О.В. и Панкеєва, А.М. и Івасенко, В.В. (2020) Спецкурс за тематикою магістерської роботи: конспект лекцій для студентів денної та заочної форм навчання освітньокваліфікаційного рівня «магістр» спеціальності 192 – Будівництво та цивільна інженерія, спеціалізація (освітня програма) «Міське будівництво та господарство». [Образовательные ресурсы] (В прессе)

Завальний, О.В. и Чепурна, С.М. (2020) Обґрунтування проектних рішень: конспект лекцій для магістрів денної та заочної форм навчання спеціальності 192 – Будівництво та цивільна інженерія, освітньої програми «Міське будівництво та господарство» . [Образовательные ресурсы] (В прессе)

Ч

Чепурна, С.М. (2020) Методичні рекомендації до виконання розрахунково-графічного завдання, практичних занять і самостійної роботи з навчальної дисципліни «Інженерний благоустрій територій і транспорт» (для студентів 2, 4 курсів денної форми навчання галузі знань 19 – Архітектура та будівництво» спеціальності 191 – Архітектура та містобудування»). [Образовательные ресурсы] (В прессе)

Чепурна, С.М. (2020) Міський моніторинг: конспект лекцій для бакалаврів денної та заочної форм навчання спеціальності 192 – Будівництво та цивільна інженерія, освітньої програми «Міське будівництво та господарство». [Образовательные ресурсы] (В прессе)

Чепурна, С.М. и Панкеєва, А.М. (2020) Методичні рекомендації для проведення практичних занять і самостійної роботи з навчальної дисципліни «Проектування в системі AUTOCAD і ARCHICAD» (для бакалаврів денної форми навчання, спеціальності 192 – Будівництво та цивільна інженерія). [Образовательные ресурсы] (В прессе)

Черноносова, Т.О. (2020) Інженерний благоустрій територій великих міст: конспект лекцій для магістрів денної та заочної форм навчання зі спеціальності 192 – Будівництво та цивільна інженерія, освітня програма «Міське будівництво та господарство»). [Образовательные ресурсы] (В прессе)

Черноносова, Т.О. (2020) Методичні рекомендації до виконання розрахунково-графічної та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Планування та благоустрій міст» (для студентів денної, заочної та прискореної форм навчання зі спеціальності 192 – Будівництво та цивільна інженерія, освітня програма «Міське будівництво та господарство») . [Образовательные ресурсы] (В прессе)

Черноносова, Т.О. (2020) Утримання прибудинкових територій: конспект лекцій для студентів денної прискореної форми навчання спеціальності 192 – Будівництво та цивільна інженерія, освітня програма «Міське будівництво та господарство». [Образовательные ресурсы] (В прессе)

Этот список был создан Fri May 3 14:45:53 2024 EEST.